dimecres, 1 d’agost del 2007

Joan Puig i Joan Tarda poden no repetir a Madrid, segons El Confidencial Digital i el diari AVUI

Ara fa uns dies el Confidencial digital publicava una article on pronosticaven que el Portaveu i portaveu adjunt del Grup Parlamentari d’Esquerra a Madrid Joan Tardà i Joan Puig no repetiran.

Ho motivaven entre altres coses, pel fet d’aplicar la llei de paritat i a decisions de la cúpula republicana. De confirmar-se la noticia la renovació del grup parlamentari a Madrid seria quasi total, l’arribada de Joan Ridao comportaria canvis importants en el grup de Madrid i els dos principals damnificats serien dos dels diputats més dinàmics a la capital del reina.

Avui mateix el diari AVUI a la segona pagina i sota el títol “el bigoti de Joan Tardà podria desaparèixer de Madrid” dona per fet l’ordre de la llista a Barcelona. Darrera de Ridao, hi aniria una economista del col·lectiu Sobirania i Progrés, Elisenda Paluzie, acompanyada en el tercer lloc del President d’Esquerra al País Valencià Agustí Cerdà (President del Grup Parlamentari d’Esquerra desprès de la marxa de Joan Puigcercós).

Joan Tardà seria el gran sacrificat i se li proposaria com a molt, anar en el quart lloc, amb poques esperances de sortir elegit.

En el cas gironí, que és el que ens interessa, hem de recordar que Joan Puig va ser diputat quasi per accident (era el segon darrera l’actual portaveu republicà a l’Ajuntament de Figueres, Francesc Canet). Fruit de la situació del moment, Esquerra va trencar totes les expectatives, passant de cap a dos diputats i deixant extraparlamentari al diputat del PP. Semblaria complicat que Esquerra tornés a tenir dos diputats a Madrid i més si tenim en compte la darrera enquesta del CIS.

Semblaria que només en el cas d’encapçalar la llista a Girona, Joan Puig tindria l’oportunitat de tornar a repetir com a diputat a Madrid. Veurem quina serà la decisió de la direcció del partit a Girona, si Jaume Sitjà aposta per Puig o prefereix algú altra.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Es molt injust que tarda és quedi sense espai, no te cap sentit.

espero que no sigui veritat.

Anònim ha dit...

Per fi veurem Puig fora de la política i treballant en la cosa privada? Ja era hora!

Anònim ha dit...

Que t'ha fet el Puig,és lùnic polític gironí que dona la cara, no com els que surten en aquest bloc, pijos i prou.

endavant Puig

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

Anònim ha dit...

[url=][/url]

Anònim ha dit...

[url=http://sexrolikov.net.ua/tags/%F1%F2%E5%F0%E2%EE%E7%ED%F3%FE/]стервозную[/url] Смотри и дрочи : [url=http://sexrolikov.net.ua/tags/Sweets/]Sweets[/url] , это все Вы можете смотреть онлайн