dimarts, 25 de setembre del 2007

Un altre cop, el PSC torna a donar l’esquena a les comarques Gironines


Sembla que Sáez i Palma han iniciat una cursa sense aturador per veure qui evita que els diputats de CiU, Esquerra o IC aprovin propostes que beneficien a Girona.

Avui li ha tocat el torn a Montse Palma, que ha defensat el seu vot en contra d’una proposta de millora del traçat del TAV entre Vilademuls i Pontós. Una proposta pactada pel territori i que Esquerra ha portat a votació, la seva aprovació obre una porta a l’esperança.

Els arguments han estat banals i lluny de la realitat, s’ha dedicat a desqualificar els adversaris, si la setmana passada era Sáez qui entorpia plans de modernització, avui podem afirmar que Montse Palma ha estat l’elegida dels oracles socialistes.

Girona-madrid aposta per una veritable renovació, que vagi a Madrid gent preparada, que no tingui complexos i si cal, cantar-li les quaranta a un Estat centralista com l’Espanyol.

Pel be del territori, esperem que el PSC/PSOE reaccioni i accepti la majoria parlamentaria que ha decidit modificar el traçat del TAV entre Vilademuls i Pontós.