dimarts, 31 de juliol del 2007

Torna, torna..... Sanchèz Camacho a Girona


En les darreres eleccions Espanyoles el PP va perdre el diputat que tenia, el tot cofoi Jordi de Juan, va perdre l’escó, Girona se sumava a Lleida com les úniques circumscripcions de tot l’Estat Espanyol en que el PP no te representació.

El PP vol cobrir a tota costa aquesta mancança i ha decidit dedicar tots els esforços possibles per recuperar la Girona perduda i ho fa nomenant a Alícia Sanchez Camacho (diputada barcelonina i natural de Blanes) com a cap de llista per Girona.

Alícia, la diputada que pensant que el PP tornaria governar a Espanya va emprendre l’aventura de Madrid, per veure si queia alguna cosa important, la gestió del 11-m li va trencar els esquemes i va tenir que lluitat a la jungla d’un grup parlamentari molt radicalitzat i governat per personatges com Acebes i Zaplana.

Davant la disjuntiva de mantenir el perfil progre que s’havia guanyat en l’etapa de diputada del Parlament de Catalunya o fer la pilota als Zaplana de torn i convertir-se en una “hooligaan” espanyola, va decidir fer el nou paper i va tenir premi, portaveu del PP a la Comissió d’Interior, un tema estrella pel PP.

El seu retorn a Girona pot ser molt divertit, com a mostra us recomanem una visita pel seu bloc, una immersió en el PP més retrograda de tots, un paper que no és creu, però que necessitat portar per ser algú a dins del PP.

Torna a Girona, la “Rahola del PP” disposada més per obligació, que no per convenciment, a intentar recuperar l’escó perdut. Que hi hagi sort, la cursa ha començat.