dimecres, 1 d’agost del 2007

Jordi Xuclà, aspirant a Secretari d’Estat amb Duran i Lleida de Ministre

En les darreres setmanes Jordi Xucla ha triomfat a la premsa gironina, felicitats als responsables de premsa de CiU, que ha sabut explicar molt bé la fantàstica direcció del curs que ha dirigit a la Universitat d’estiu de l’Escorial sobre models territorials.

El director del curs, el diputat gironí Jordi Xucla ha triat entre els ponents els millors de cada casa, entre els convidats, “autèntics partidaris de la veritable descentralització de l’estat”, Alfonso Guerra, Lopez de Lerma, Garrigues Walker, autèntics professionals amb una visió moderna i nacionalista del model d’Estat.

Jordi Xucla no ha pogut estat més correcte políticament, fins i tot per dissimular va convidar al diputat del PNB, Aïtor Esteve al curs. Des de “girona-madrid” hem trobat a faltar una actitud més crítica al curs pel clar regust molt espanyol i per l’oportunitat perduda de donar pluralitat a un tema que ens afecta molt com a País i que Xuclà s’ha encarregat de dirigir.

Seguint per aquest camí, no tenim cap dubte que Jordi Xuclà és presenta com un bon candidat a marxar cap al desitjat ministeri de Duran i Lleida.