diumenge, 30 de setembre del 2007

Diari de Girona està obsessionat amb nosaltres

No és la primera vegada que el rotatiu gironí ens fa un seguiment del nostre bloc, avui mateix a la seva secció “d’engrunes” a la pagina 2, parla del diputat republicà i els seus bloc, l’anomena superblocaire però a més el fa autor d’un quart bloc.

Precisament el nostre, des de Girona-Madrid agraïm al Diari de Girona la seves permanents entrades en el nostre bloc, sabem que malgrat no ens citin som font de la seva informació, ens satisfà enormement, ara bé, els hi demanem que no ampliïn la seva obsessió cal al diputat gironí.

Joan Puig fa la seva feina, sabem que moltes vegades ha estat objecte de crítiques profundes per part de la premsa ibèrica, creiem que confonen el que ell diu amb el que diu el nostre confidencial.

Que coincidim amb el trist paper dels diputats del PSC a Madrid, no vol dir que siguem els mateixos, aquesta és una veritat com un temple. La darrera prova l’anunci fet per part del PSC de Girona que demanarà augmentar els diners pel desdoblament de la N-II, un pressa de pel als seus ciutadans.

Girona-Madrid ha estat crític com el primer amb certes actituds del diputat republicà, estem d’acord que Joan Puig, provoca odis i passions, però cal reconèixer que és atípic per bé i malament.

Cap més diputat ha fet una aposta per connectar-se amb els seus electors com ha fet ell, la darrera, haver posat en la seva pagina web els pressupostos de l’Estat per la demarcació i acceptar suggeriments, i dona el seu correu electrònic i fins i tot el seu mòbil (660.844.534)

Altres fan altres coses, Jordi Xuclà publica una col·laboració setmanal al Diari de Girona, els diputats socialistes necessiten permís de Madrid. Ens permetem fer una proposta als nostres amics del rotatiu gironí, convidin a Joan Puig a una col·laboració setmanal que sigui contrapunt de la visió convergent.