dissabte, 6 d’octubre del 2007

El PSC intenta amagar la poca execució pressupostaria

Amb aquest títol els companys del Diari de Girona obren la noticia de la roda de premsa realitzada a la seu socialista per els diputats Montse Palma i Àlex Sáez i el senador Rafael Bruguera.

Els representants socialistes a Madrid van voler tapar la manca de execució pressupostaria a les comarques de Girona, comparant dades amb l’època del PP que tenia el suport de CiU.

En definitiva la noticia confirma que “tanto monta Isabel (CiU) como Fernando (PSC)” ni un ni l’altre han servit per millorar les dades d’execució pressupostaria, i a sobre porten dies discutint-se entre els dos partits per dissimular els seus respectius fracassos.

Com a mínim els republicans fan la feina sense estridències i treballant pel territori, preocupant-se de les coses importants, inversions reals, la preocupació per la MAT, per les millores del TAV a Bàscara, i moltes més coses que sense tanta fantasmada són molt més efectives.

Esquerra encara espera resposta a la proposta que en el seu dia va fer d’un pacte gironí per les infrastructures, amb inversions reals i que permetrien millorar el dia a dia de la gent.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

els del PSC com sempre, treballant pel PSOE i aixo té premi, i els de CiU treballant pel capital.

Primer els negocis, desprès el país

Anònim ha dit...

Com a mínim durant el mandat del psoe, es fan més coses.

Anònim ha dit...

Puig, para de fer blocs i fes una mica d'autocrítica: Aquests del PSOE són els vostres socis i els vostres jefes, els doneu la presidència de la Generalitat, els aproveu els pressupostos a Madrid, pactes per tot arreu, etc.
El PSOE i ERC són la mateixa cosa

Un camí d'anada i tornada ha dit...

Nosaltres no tenim res a veure amb en Puig. Nosaltres tenim un perfil propi i el que fem és parlar clar.

Anònim ha dit...

naucil veliko