dilluns, 1 d’octubre del 2007

Ignasi Nieto, un gironí d’esquenes al País

Diuen que quant un català treballa a Madrid ha de demostrar que és un bon espanyol, aquesta frase radiografia la personalitat del Secretari general de l’energia, el gironí Ignasi Nieto i que fa uns dies va participar a Girona en unes jornades del Centre d’infrastructures.

“L'Estat convida els ajuntaments que vulguin soterrar la línia de 400 kV a pagar-s'ho ells mateixos” aquesta és la frase que els periodistes van extreure de la seva conferencia, una frase que a Madrid en un cas semblant, mai hagués dit.

Fins i tot el Ministre Francès ha acceptat estudiar aquesta possibilitat, axis ho va dir a la reunió amb els representants dels Ajuntaments de la Catalunya Nord, les declaracions d’Ignasi Nieto demostrant una poca capacitat de defensa dels interessos gironins.

Si realment cal la MAT, cal fer-la amb les millors condicions, i de cap de les maneres es pot justificà el preu com excusa per no fer-ho bé. Les paraules del Secretari de l’Energia han provocat una veritable emprenyada dels Ajuntaments afectats.