dissabte, 1 de setembre del 2007

“El mon ha de saber-ho” campanya perquè el documental del cas Èric Bertran on el diputat Puig és entrevistat sigui dels més vistos

El blocaire Xavier Mir ha llençat una campanya per tal de donar a conèixer el documental sobre el cas d’Èric Bertran realitzat per Xavi Mató i que ha estat subtitulat a l’angles.

La campanya sota el nom “El món ha de saber-ho” consisteix en veure el documental penjat a “Youtube” principalment la primera part, per tal que sigui dels més vistos dins la xarxa. La campanya està agafant un important èxit a la xarxa i des de Girona-Madrid ens hi afegim.




A més, el vídeo te un component clarament gironí, l’Èric i la família viuen a Lloret, i part del documental està filmat a la Casa del Poble de Blanes i també i surt entrevistat el diputat Joan Puig (Esquerra) que va tenir un paper important en la denuncia de tot l’escàndol de repressió del Govern Espanyol contra l’Èric Bertran.



Per aquest motiu ens adherim a la campanya, i enllacem amb els vídeos de youtube que expliquem l’historia d’Èric Bertran, un estat contra el català.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Cal que el promocionem el reportatge, cal denuncial al món que Espanya va contra el català i contra Catalunya