dissabte, 4 d’agost del 2007

Joan Puig i Jordi Xucla, els diputats més actius en actualitzar el bloc


Joan Puig(4 d’agost) és el més actiu dels diputats o diputades blocaires avui mateix ha tornat actualitzar el seu bloc parlant de la MAT i del responsable d’energia del Govern de la Generalitat de Catalunya depenent de la Conselleria d’Economia i Finances. Amb el títol “enemic a casa” crítica que el director general d’energia aprofiti el desastre elèctric de Barcelona per intentar imposar la MAT.

En segon lloc el diputat de CiU Jordi Xucla (3 d’agost) ens parla de la visita a Barcelona del President del Govern d’aquesta setmana, en un post crític amb la visita ens parla de les promeses de ZP.

Més endarrerit podem trobar al demòcrata cristià Josep Mª Guinart (31 de juliol) que ens parla de les polítiques de família a partit de la polèmica generada per la proposta de ZP de pagar 2500 euros per fill nascut o adoptat.

I a continuació el socialista Àlex Saez (30 de juliol) i el senador republicà Miquel Bofill (11 de juliol) mentre el primer es veu que estar de vacances parlant de festivals d’estius i de l’oasi polític gironí, el senador fa un interessant post sobre els preu dels llibres i la llei aprovada.

I en el somni del blocs quasi sense vida trobem al senador socialista Rafael Bruguera (29 de juny) que al pas que porta pot acompanyar a la resta de diputats i senadors que no disposen de bloc, des de girona-madrid els animem a obrir el seu bloc per facilitar el contacte amb els seus votants.