dijous, 9 d’agost del 2007

Terratrèmol Sánchez Camacho a Girona


El vol Girona-Madrid pot tenir els dies comptats, si Sánchez Camacho confirma el aterratge forçós a la ciutat catalana més immortal. La seva roda de premsa davant la Diputació de Girona (donant el tret de sortida a la seva pre-campanya) per parlar hipòcritament dels sous dels altres, menys dels seus va provocar un terratrèmol entre la premsa gironina.

Semblava que volia parlar de tot, menys dels sous, suposem que ella mateixa era coneixedora del trist paper que li tocava fer amb el gir espanyolista que ha marcat el nou capo del PP Dani Sirera.

Malgrat que durant el mati, en una de les seves habituals tertúlies espanyoles va mantenir la línia dura dels Acebes i Zaplanes de torn, a la tarda va voler demostrar la cara amable que sempre ella havia tingut en la seva època de diputada al Parlament de Catalunya.

Fins i tot va parlar dels altres diputats, del seu col·lega blanenc, (diputat Puig) del bon rotllo que tenia amb ell, i que esperava poder lluitar democràticament amb ell, del Jordi Xuclà i de l’Àlex Saez, en el mateix sentit que el república, ella parlar amb tots i que no te cap problema. I com no del seu fill, nascut no fa gaires mesos.

“Tots amics i ella la reina;” però sincerament, veient els diferents comentaris dels periodistes presents, la seva figura ha perdut, comença a no ser creïble tant d’equilibris entre catalanisme i espanyolisme, i menys a Girona, no ho tindrà fàcil recuperar el diputat perdut, ni que ressuscita a Indiana Jones ho tindrà fàcil per convèncer al gironins i gironines.

H a sortit en primer lloc de la cursa, però els jutges la poden sancionar per sortida anticipada. Veurem la cursa pel segon diputat que van obtenir els republicans qui la guanya, la cursa te més candidats, la mateixa Esquerra i CiU voldran mantenir o recuperar el diputat gironí, la resposta ben aviat.