dimarts, 21 d’agost del 2007

Àlex Sáez, de feina en feina; del Consell d’administració de l’AKASVAYU a vacances a Nova York.

Des de girona-madrid fem un seguiment dels blocs dels diputats gironins, un dels més sorprenents és el de l’amic Àlex Sáez, un bloc on explica la seva gran feina com a diputat, les moltes hores que hi dedica i el temps que li queda lliure per fer altres activitats.

Seguint el seu bloc entenem que té més temps que ningú per dedicar-se a tot, menys a la tasca per la que va ser elegit. Passejant pel seu bloc podem assabentar-nos que ha entrat a formar part del Consell d’Administració del Bàsquet Girona, el seu mèrit amic del clan Nadal o dedicar un post a la defensa que no se la creu ni ell mateix, de la Ministre Malena o que te temps fins i tot d’escriure de les seves vacances a Nova York.

Un exemple clar de treball ferm i pensant en les comarques de Girona, un diputat obedient del PSOE i que forma part de la primera línia defensiva espanyola per anar en contra dels interessos de Catalunya.

De totes totes, el post dedicat a la Malena ens va arribar al cor, la gent de girona-madrid quasi va plorar per el teu amor a Malena, l’Álvarez no pas l’altre.