dijous, 23 d’agost del 2007

Puig, ni de vacances, descansa

Si en un anterior post i fruit d’unes fotografies ens preguntàvem si el diputat Puig preparava una altre visita a la piscina il·legal més famosa de la xarxa, ara ja podem afirmar que el proper dissabte estarà a l’acte reivindicatiu que s’ha organitzat per denunciar el privilegi del famós periodista.

Puig ho va anunciar aquest dimarts a la presentació del llibre “La Guerra de la Piscina” de Jaume Sastre que va tenir lloc en el marc de La universitat Catalana d’Estiu a Prada.

Davant de més de cent persones, una dels actes amb més presencia dels que s’han fet a l’UCE Jaume Sastre i el mateix Puig van explicar les diferents vicissituds de tot el cas.

Segons explica el mateix Diari de Balears, els dos ponents van finalitzar la presentació convidant als assistents a participar a la festa del proper dissabte a la platja de Son Marjal a Son Servera.

És veu que les vacances del republicà, aquest descansa poc, veurem quin ritme de treball tindrà durant la seva estada a Mallorca, seguirem l’estada per les illes.

Annexa 1: girona-madrid pot confirmar que Joan Puig aprofitant que estava Prada va assistir a la taula rodona on va participar Joan Carretero i que al finalitzar l’acte va parlar amigablement amb l’ex-conseller.

Annexa 2: girona-madrid ha vist augmentar les visites des de Nova York, creiem que la causa ha estat la darrera noticia que ha tingut la nostra pagina sobre les postals que el diputat Sáez ens ha escrit des de la capital americana.

Annexa 3: El Diari de Girona també ens ha visitat per poder escriure algunes de les engrunes de la seva pagina 2.

1 comentari:

Àlex Sáez ha dit...

Efectivamet us llegeixo des de Nova York! Tingueu seny!