divendres, 3 d’agost del 2007

Àlex Saez, l’home de Nadal al Consell d’administració de l’AKASVAYU

El diputat gironí del PSC, Àlex Saez ha estat nomenat membre del Consell d’Administració del bàsquet Girona, tenint en compte que l’activitat de diputat a Madrid, més aviat és escassa, encapçalà per la cua, juntament amb la seva companya de partit Montse Palma el nombre d’iniciatives, ha trobat una manera d’aprofitar el temps.

Saez, home de confiança del tot poderós Conseller Joaquim Nadal, passa a formar part del Consell d’Administració de l’Akasvayu per ordre del seu màxim accionista Josep Amat.

L’empresa AKASVAYU (us recomanem una visita a la seva web) va entrar de forma sorprenent a Girona (la relació de diners aportats & volum de l’empresa sorprèn), va revolucionar el bàsquet quan al club passava per un mal moment que podia comportar la seva mateixa desaparició.

Amb l’arribada d’aquesta empresa, els diners van arribar a cabassos i és diu que el culpable d’aquest aterratge és l’amo Nadal (Conseller de PTOP & empresa dels sector immobiliari). Tot lliga, Àlex Saez avorrit com estar a Madrid, podrà tenir una mica més de feina en aquesta nova faceta de membre del Consell d’administració i l’amo tindrà informació directa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

un vividor i hoologan de nadal