dilluns, 13 d’agost del 2007

Xuclà, preocupat per la jugada del Pere

Malgrat que Jordi Xuclà li confessa al periodista i blocaire Eduard Batlle que el nostre confidencial no és fiable, sabem que li hem despertat preocupació, el Pere Macias, gat vell i home que es mou bé dins la coalició el que vol és encapçalar la llista per Girona a les eleccions de març de 2008.

Ha començat per Barcelona y sap que ho te molt difícil, Mas vol un home de plena confiança per controlar al ex polític Duran i Lleida (va per l’anunci del fracassat llibre) i Macias no te el perfil per una legislatura que pot passar de tot.

Pere Macias ha sortir a despistar per Barcelona, per acabar anant per Girona i treure de la cadira al company Xuclà, i ho diem amb totes les de la llei, perquè volem que qui ha treballat continuí, i el blocaire Xuclà de pencaire no se li pot treure.

Girona-Madrid et dona suport, sabem que ens mires i ens segueixes, vas pel bon camí, tenim informació i molta i venen uns mesos on les cadires estant a l’aire a tots els partits, menys al PP que ja ho tenen decidit, son quatre i no tenen problema.

Annexe 1.- Nosaltres creiem, a diferencia del Gran Germà “López de Lerma”, (últimament molt proper al PP) el PP no ho te segur, gens segur, l’espanyolisme de l’actual PP a Girona no funciona, creiem que tant CiU que pot aspirar a recuperar un tercer diputat, com a Esquerra poden aspirar a mantenir el segon.

Annexe 2.- El Gran Germà López de Lerma la va fer molt grossa per la manifestació del 11-M a Girona.

Annexe 3.- De totes maneres Jordi Xucla ven un xic de fum, però demà a la Ministre de Foment, l’únic diputat gironí que li cantarà les quarantes serà el republicà Puig.