dilluns, 6 d’agost del 2007

Sánchez Camacho en busca del diputat perdut

Tal i com vam avançar, la diputada barcelonina Alícia Sánchez Camacho (Blanenca de naixement) serà la cap de llista del PP a Girona, cal recordar que a les passades eleccions els populars van perdre la representació a Girona, pel fort ascens d’Esquerra que va obtenir els dos diputats (Francesc Canet i Joan Puig) i va deixar el PP en extraparlamentari.

Com diuen els independentistes, Girona s’unia a Lleida com a terra alliberada de la dreta espanyola, les dues úniques circumscripcions de tot l’Estat on el partit de Rajoy estar en blanc.

Sánchez Camacho, era fins fa poc persona de confiança de Josep Piqué, durant la seva etapa de diputada al Parlament de Catalunya era la cara amable i simpàtica i progressista, fins i tot un dia va sortir en defensa de l’innocència de Martxelo Otamendi (Egunkaria) que va ser enregistrat per TV3.

La seva arribada a Madrid com a diputada per Barcelona no va arribar en les condicions previstes, amb un PP a l’oposició dirigit per Zaplana i Acebes va entendre que si volia aconseguir alguna cosa, tenia que encapçalar la línia dura establerta, d’aquesta manera va merèixer la confiança per ser nomenada portaveu d’interior a la cambra baixa. La seva duresa ha estat espectacular, els que la coneixen de la seva etapa del Parlament Català s’han fan creus del canvi produït, o no s’ho creia abans o el poder és el poder .

El que estar clar es que Sánchez Camacho s’adapta i ha decidit treure’s la màscara i encapçalar el discurs més radical per recuperar la presencia perduda, Sanchèz Camacho comença la cursa per recuperar el diputat perdut, veurem si ho aconseguirà o CiU, PSC i Esquerra s’ho impediran.

"En busca del diputat/da perduda ha començat."

1 comentari:

Anònim ha dit...

felicitats pel bloc, i la portada realment pot ser divertit, aguanteu