dilluns, 20 d’agost del 2007

Prepara Joan Puig la seva tornada a la piscina il•legal del Pedro J.?


Un dels nostres col·laboradors ens ha remes unes fotografies del diputat Puig pensant a peus d’una piscina i banyant-se, no sabem si estar preparant la seva tornada a Mallorca, de moment banyador nou.

En els darrers anys i desprès de rebombori creat per la seva primera anada a Mallorca, Joan Puig no ha deixat d’anar cap any a l’Illa, cal reconèixer que ni el tot poderós Pedro J. Ramirez i Codina (dels Codina de Sant Feliu de Guíxols) ha pogut amb el diputat gironí.

En lloc de fer marxa enrera, Joan Puig ha seguit la lluita per seguir denunciant el privilegi del personatge i cada any ha participat a les protestes que la gent de l’Illa organitza. Una protesta que fins i tot ha cremat a més d’un, des del mateix Jaume Matas fins a l’ex alcalde popular de Son Servera que han perdut les eleccions i la cadira.

Segons hem pogut comprovar en un dels seus blocs, l’agenda del diputat marca que el proper 25 d’agost participarà a la festa reivindicativa que tindrà lloc a la platja de Son Marjal al terme del terme municipal Son Servera per denunciar aquest privilegi.

Per aquest motiu publiquem la fotografia com a valor històric i primícia que pot tenir, a més recomanem a tots aquells que volen tenir mes informació d’aquest escàndol la pagina web de Joan Puig i la seva carpeta “La costa és de tots” i la pagina web del Lobby per l’Independència, un recull de dades i de la mateixa història d’aquesta vergonya que ha donat llum a un llibre.

Un llibre que és presenta aquest dimarts a la Universitat Catalana d’Estiu a Prada de Conflent i que comptarà amb el diputat republicà en la presentació (15 hores).