dimecres, 29 d’agost del 2007

Sáez i Puig segueixen donant vida als seus blocs, els altres de vacances

Aquesta és la realitat dels blocs dels diputats, els nacionalistes Xuclà i Guinart des del 16 d’agost estan desapareguts i la seva activitat blocaire ha estat escassa durant l’estiu.

A més han tingut poca transcendència les seves anotacions, poques novetats i un cert avorriment fer-ne el seguiment dels blocs del nacionalisme moderat.

El liderat d’aquest estiu dins la lliga blocaire s l’han disputat el socialista Àlex Sáez i el republicà Joan Puig que han estat tot el mes fen anotacions.

Els dos a més han convertit les seves vacances en informació, el primer amb les seves postals des de Nova York i el segon amb la seva estada a Mallorca i als Pirineus.

Agraïm als dos blocaries mes actius d’aquest estiu, Sáez i Puig, l’oportunitat que ens han donat de saber el que han fet aquest estiu, i per tant son mereixedors del nostre agraïment i per tant els hi atorguem el “bitllet d’or” del nostre particular pont aeri.

Annexa 1.- Segueixen augmentant les visites des de Nova York (Sáez) i també ens han augmentat les visites des de les Illes (Puig).

Annexa 2.- Una pregunta als companys del Club Saratoga, el nom del seu bloc és en referència a una cafeteria existent al costat del Col·legi de la Salle?