dijous, 30 d’agost del 2007

El Rei del país veí ens visitarà el proper 13 de setembre

Segons ha pogut saber girona-madrid el proper 13 de setembre el Rei Joan Carles I ens visitarà convidat per l’Universitat de Girona per tal d’inaugurar el Parc Tecnològic.

Les invitacions ja s’han fet arribar i tenim la certesa que els diputats i senadors gironins a Madrid estan a la llista oficial, des de girona-madrid els hi recomanem que hi vagin, però que no hi vagin a cantar les excel·lències i en canvi que li expliquin la realitat d’un País, que segueix maltractat per una Espanya que cada any s’emporta milions d’euros que no tornant.

Girona és una terra d’acollida a l’igual que el País, i acollim els visitants que venen en voluntat d’integrar-se i acceptar el que som, des de girona-madrid donem la benvinguda al Rei del país veí i esperem que els nostres diputats i senadors estiguin a l’alçada del que són.

Annexa 1.-
Recordem que avui mateix el jutge ha obert diligències per actuar contra els dibuixants de El Jueves per la seva portada satírica vers la Monarquia. Exigim a la Casa del Rey que demani la retirada de les diligències.

1 comentari:

Anònim ha dit...

li donem la benvinguda i li regalem la portada del Jueves.