dissabte, 11 d’agost del 2007

Pere Macias comença la cursa per fer el salt al Congrés

Segons pública el diari de Girona, l’ex-conseller, ex-alcalde d’Olot, ex-secretari de CiU, i ara vol afegir la categoria d’ex-senador Pere Macias ha començat la cursa per fer el salt del Senat al Congrés.

En aquest sentit el cap de llista de CiU per Girona i que sembla que té tots els números per repetir Jordi Xuclà pot estar tranquil, Macias ha preferit intentar-ho per Barcelona, no sigui que el benefactor de Xuclà, un altre ex- vice-president del Congrés dels Diputats i ara cap d’un dels bufets més rentables de l’Estat López de Lerma se li emprenyi.

De totes maneres li recomanem al diputat Xuclà (encara que no li doni credibilitat al nostre bloc Girona-Madrid, sabem que el mira tot sovint) que vigili, no sigui que de Barcelona, el Pere sortís disparat cap a Girona. Ens sabria greu que Duran i Lleida no comptes amb un ferm aliat com ha estat el nostre representat a Corts per CiU.

Diem que no surti rebotat de Barcelona el Pere, perquè les places estant cares, molt cares, gent com el Jordi Jane o el mateix Carles Campuzano han fet un bon treball i li posaran difícil el repte, no oblidem tampoc que Duran i Lleida vol entrar amb Ministres a Madrid i una Secretaria d’Estat és un bon caramel per ex-consellers.

Annex 1.- López de Lerma, un interessant personatge, us recomanem l’article que avui publica. Va demostrar el seu caràcter amb el ridícul conflicte protocol·lari que va crear a la manifestació de Girona de protesta pels fets de 11-M, els periodistes presents, per vergonya aliena ho vam ignorar. Avui gaudeix d’una còmode posició en un famós bufet d’adocats.

1 comentari:

Anònim ha dit...

aquest si que es un botifler, que vigili en xucla que li pot fotre el lloc