divendres, 10 d’agost del 2007

El diputat Puigdemont, i el paper d’alguns mitjans de comunicació

Girona-Madrid vol seguir denunciant el trist paper d’alguns que diuen ser polítics que a instàncies d’un mitja gironí és volen convertir en paladins de les bones arts.

Avui ens trobem amb les declaracions d’un periodista posat a polític que crítica el sou del President de la Diputació de Girona, que ha tingut l’error, nosaltres li diem valentia de dir les coses pel seu nom i fer-les públiques, Enric Vilert.

Tothom te dret a opinar i a criticar el tema dels sous, però cal fer-ho des de la coherència, i ni Sánchez Camacho, ni Xuclà i molt menys, Carles Puigdemont poden ser creïbles.

Alguns d’aquests que tant parlant, porten tota la seva vida cobrant del càrrec, alguns fins i tot només han conegut nòmines públiques a la seva vida laboral. I per damunt de tot els tres partits (CiU, PSC i Esquerra) a la Diputació de Girona han pactat els sous, els càrrec de confiança i les dotacions pels grups polítics i ells saben perquè ho han fet, si volen des de Girona-Madrid ho discutirem amb profunditat democràtica.

És increïble que Carles Puigdemont (ex-director de la Casa de Cultura i actualment diputat al Parlament de Catalunya, segur que mal pagat no ho estar) carregui com un hooligan i calli que a la Diputació de Tarragona els seus i els seus socis del PP cobrant més que a la Diputació de Girona, i això abans de la puja que faran amb tota seguretat en els futurs pressupostos.

O anomeni la Diputació de Lleida com exemple i resulti que tenien els sous més alts que a Girona durant el mandat de CiU, i que a més critiqui a Enric Vilert, quan la decisió la prenen per unanimitat tots els grups polítics de la Diputació de Girona.

Diputat Carles Puigdemont i altres paladins, comenceu per demanar la dimissió dels vostres responsables de la decisió i no caieu en les estratègies comercials d’alguns mitjans de comunicació.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Però periodistests del Punt, per tant, del Tripartit:
Anem al fons de la qüestió:
És lícit apujar-se el sou el 42% només arribar?
És d'esquerres? És ètic?
És normal que en Vilert -que ha fet aquest home a la vida?- cobri més que el president del Govern d'Espanya?
El contractaria algú per aquest sou a en Vilert?
No eren els de la transparència?
Au va, si ho arriba a fer CIU o el PP, estaríeu fent editorials cada dia.
Vilert= Estil Bustos

Anònim ha dit...

aqui no s'ha discutit això, s'ha discutit que gent com n bague i altres també depenen d'aixo.

Anònim ha dit...

D'acord, anònim, i critico a CIU per donar recolzament a aquest acte de nepotisme. Però, el que governa la Diputació i el primer que fa és apujar-se el 42% el sou i ampliar els assessors és ERC. I així consta. Els altres són tant burros que els hi donen una mica de menjadora i diuen que sí, quan el que hauríen de fer és una crítica ferotge contra aquest nepotisme, i així defensar als indefensos ciutadans que cobren menys de 1000 euros, davant aquesta presa de pèl, i aquesta xuleria pròpia d'en Vilert!
I si en Puigdemont ho troba indigne com jo, li agraeixo que ho critiqui. Que algú digui el que tothom pensa!

Anònim ha dit...

t'equivoques en una cosa Vilert ha donat la cara per tots els tres partits, i el que no val que puigdemont,paramo i xules del mon donin lliçons, aquests com diu girona madrid han mamat sempres sous públics.

Per cert els presidents de les altres diputacions cobren més,

i un altre la mestresa de l'ajuntament no cobra 60000 en cobre més de altres conceptes

Anònim ha dit...

en vilert? un sindicalista de pacotilla amb aquest sou de collons,quins pebrots!!!!!..........si els sindicats tinguessin vergonya se'l menjarien.......són uns trepes tots!

Anònim ha dit...

Puigdemont fa molt poc que cobra de diputat, tota la vida ha estat en empreses privades i no s'ha embutxacat mai el diner public tal com fan aquests suposats d'esquerres que el primer q han fet ha sigut pujar-se el sou un 42%. quina cara! tenien raó els de teatre de Guerilla! EL PORQUET VILERT! molt d'esquerres, molt progre, però més aviat pijo´progre!